Anek Superfast, Grimaldi Lines, Minoan Lines

ФЕРИС ТРАВЕЛ Ви предлага голям брой възможности за избор между всички големи и сигурни фериботни компании-Superfast, Grimaldi.

Гарантираме комфортно и приятно пътуване в двете посоки на средиземноморските маршрути, които сте избрали.

Намерете всички компании по фериботни маршрути ГърцияИталияАлбанияИталия. Както и фериботни компании, пътуващи от и за ИспанияМарокоТунисМалтаГръцките островиСардинияКорсика и Сицилия.

Възползвайте се от сезонните оферти, както и целогодишните отстъпки за семейства, деца, бебета. Студенти, младежи, пенсионери и членове на автомобилен клуб. Както и за всички, къмпинг ентусиасти, пътуващи с кемпер или каравана. Ние можем да намерим най-добрата цена за вас!

Пътувайте с най-популярните фериботни компании по маршрутите Италия-Гърция-Италия Grimaldi Lines, Minoan Lines, Anek Superfast, пътуващи между Анкона, Венеция, Бари или Бриндизи до Игуменица.
Албания-Италия /Дуръс-Бари/ с Ventouris или Grandi Navi Veloci. Дуръс-Анкона или Вльора-Бриндизи.

При посещение на гръцките острови Крит, Родос, Миконос или Санторини от пристанището на Пирея или чрез друг остров, нашата система ще провери за графици и сравни цени с всички компании като Blue Star Ferries, Minoan Lines и Anek Superfast.

За островите Лимнос от Кавала,Скиатос и Скопелос от Волос компания Hellenic Seaways или ANES Ferries.
За всички дестинации до Испания, Мароко, Тунис, както и Сардиния и Сицилия, Grimaldi Lines е начин да стигнете до там.

Можете да направите онлайн резервация с кредитна или дебитна карта и да получите незабавно електронен билет на посочен от вас мейл. Предварителната резервация е сигурно и спокойно пътуване без изненади и неприятности. За островите проверете най-напред разписанията на фериботите,както и цените и чак след това резервирайте хотел.

Издаване на фериботни билети минимум 2 дни преди датата на пътуване!
Специални намаления за деца до 12 години, младежи до 25 години и възрастни над 60 години.
Намаления за групи над 20 човека!
Предварителното издаване на вашите билети, гарантира запазени и сигурни места!

Корабите на GRIMALDI LINES

отплават от Игуменица или в 23:59ч или в 00:30ч. Пристигат в Бриндизи в 08:30ч италианско време. Компанията пътува с два кораба по дестинацията целогодишно и предлага отстъпки за ранни резервации на фериботни билети до края на месец Февруари. Възможно е промоцията да се удължи и до средата на месец Март.

Грималди предлагат настаняване в каюти с две, три или четири легла. Външни каюти с прозорец, баня и тоалетна и вътрешни без прозорец с баня и тоалетна. Друг тип настаняване е в общия салон на седалки тип самолетни. Най-нисък клас настаняване е без запазено място /ДЕК/. От месец Май 2018 Грималди подмениха корабите си с по-нови и предлагат по-добри условия за пътуване по тази дестинация.
При стандартна резервация автомобили(джипове) трябва да бъдат до 6м дължина и до 2.10м височина, кемпери и ванове до 9м дължина. Не се предлага услуга „Къмпинг на борда“.

За пътуващи с домашни любимци кучета и котки компанията предлага специално помещение с клетки достъпно по всяко време за стопаните. Грижата за животните се полага от техните собственици относно храна, вода и разходка по палубата. Забранен е достъпа на пътници с домашни любимци до общите помещения, като ресторанти, кафенета, сладкарница и каюти.

Корабите на ANEK SUPERFAST

отплават от Игуменица в 00:30ч всяка вечер. Пристигат в Бари в 09:30ч италианско време. На връщане от Бари към Игуменица тръгват в 19:30ч италианско време с изключение на неделите, когато са обедни в 13:00ч. Компанията предлага отстъпки за ранни резервации на фериботни билети от Януари до края на месец Февруари за пътувания през цялата година. Предлагат настаняване в каюти с две, три или четири легла. Външни каюти с прозорец, баня и тоалетна и вътрешни без прозорец с баня и тоалетна. Друг тип настаняване е в общия салон на седалки тип самолетни. Най-нисък клас настаняване е без запазено място /ДЕК/. При стандартна резервация автомобили (джипове) трябва да бъдат до 6м дължина и до 2.00м височина, кемпери и ванове до 9м дължина. Предлагат услуга „Къмпинг на борда“ от 01 Април до 31 Октомври. За групови цени направете запитване. Групата трябва да бъде поне 20 пасажера. Намаления ползват деца до 12 години.

Корабите на ANEK SUPERFAST

отплават от Игуменица вечер и пристигат в Анкона на следващия ден след обяд. На връщане от Анкона тръгват след обяд и пристигат в Игуменица на следващия ден сутринта. Преход около 16 часа. Компанията предлага отстъпки за ранни резервации на фериботни билети от Януари до края на месец Февруари за пътувания през цялата година. Предлагат настаняване в каюти с две, три или четири легла. Външни каюти с прозорец, баня и тоалетна и вътрешни без прозорец с баня и тоалетна. Друг тип настаняване е в общия салон на седалки тип самолетни. Най-нисък клас настаняване е без запазено място /ДЕК/. При стандартна резервация автомобили (джипове) трябва да бъдат до 6м дължина и до 2.00м височина, кемпери и ванове до 9м дължина. Предлагат услуга „Къмпинг на борда“ от 01 Април до 31 Октомври.

Корабите на MINOAN LINES

отплават от Игуменица вечер и пристигат в Анкона на следващия ден след обяд. На връщане от Анкона тръгват след обяд и пристигат в Игуменица на следващия ден сутринта. Преход около 16 часа. Компанията предлага отстъпки за ранни резервации на фериботни билети от Януари до края на месец Февруари за пътувания през цялата година. Предлагат настаняване в каюти с две, три или четири легла. Външни каюти с прозорец, баня и тоалетна и вътрешни без прозорец с баня и тоалетна. Друг тип настаняване е в общия салон на седалки тип самолетни. Разполагат и със седалки бизнес клас. Най-нисък клас настаняване е без запазено място /ДЕК/. При стандартна резервация автомобили (джипове) трябва да бъдат до 6м дължина и до 2.00м височина, кемпери и ванове до 9м дължина. Вместо услуга „Къмпинг на борда“ предлагат каюта на цената на ДЕК. Услугата се нарича „FORMULA CAMPING ALL INCLUSIVE“ Спите в каюта вместо в кемпера.