Резервирайте онлайн своите фериботни билети!

Онлайн системата ни работи 24/7 и приема разплащане с кредитна или дебитна карта! Резервация на фериботни билети е възможна само за пасажери, леки автомобили, пътнически бусове, кемпери и каравани или мотоциклети. Цените на билетите са, на фериботните компании без допълнителни такси. Еднократна такса от 15,00 € върху цялата резервация се изисква от резервационната система само за Гръцки острови. Ако не сте сигурни, или не разполагате с карта обадете ни се, или направете запитване.

Ние ще издадем вашите фериботни билети,

след заплащане с банков превод, на каса на EasyPay или в брой/с карта/, в нашия офис. Билетите са електронни и ще ги получите на посочен от вас E-mail или в офиса ни.
Можете и само за информация да проверявате в нашата онлайн система разписания, маршрути, свободни места и цени. Съветваме ви преди да направите фериботна резервация за кемпери или каравани през летния сезон, да се консултирате с нас относно настаняване „camping on board“! Обръщаме специално внимание на пътуващите до Бари и Бриндизи от Игуменица, че фериботите по тези дестинации отплават малко след полунощ. За Бари-обикновено в 00,30 часа, а за Бриндизи в 00,30 или 23,59 часа. В онлайн системата ни не може да се направи карго резервация за товарни автомобили превозващи стоки с търговска цел. Те подлежат на специален режим карго резервации!

Изберете вашата компания и резервирайте фериботни билети сега!

ФЕРИС ТРАВЕЛ Ви предлага голям брой възможности за избор между всички големи и сигурни фериботни компании, гарантиращи комфортно и приятно пътуване в двете посоки на средиземноморските маршрути, които сте избрали. Намерете всички компании по фериботни маршрути Гърция–Италия, Албания–Италия, Италия-Испания, както и фериботни компании, пътуващи от и за Мароко, Тунис, Гръцките острови, Сардиния, Корсика и Сицилия.

РЕЗЕРВИРАЙ ФЕРИБОТЕН БИЛЕТ ОНЛАЙН


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Корабите на GRIMALDI LINES

отплават от Игуменица или в 23:59ч или в 00:30ч. Пристигат в Бриндизи в 08:30ч италианско време. Компанията пътува с два кораба по дестинацията целогодишно и предлага отстъпки за ранни резервации на фериботни билети до края на месец Февруари. Възможно е промоцията да се удължи и до средата на месец Март.

Грималди предлагат настаняване в каюти с две, три или четири легла. Външни каюти с прозорец, баня и тоалетна и вътрешни без прозорец с баня и тоалетна. Друг тип настаняване е в общия салон на седалки тип самолетни. Най-нисък клас настаняване е без запазено място /ДЕК/. От месец Май 2018 Грималди подмениха корабите си с по-нови и предлагат по-добри условия за пътуване по тази дестинация.
При стандартна резервация автомобили(джипове) трябва да бъдат до 6м дължина и до 2.10м височина, кемпери и ванове до 9м дължина. Не се предлага услуга „Къмпинг на борда“.

За пътуващи с домашни любимци кучета и котки компанията предлага специално помещение с клетки достъпно по всяко време за стопаните. Грижата за животните се полага от техните собственици относно храна, вода и разходка по палубата. Забранен е достъпа на пътници с домашни любимци до общите помещения, като ресторанти, кафенета, сладкарница и каюти.

Корабите на ANEK SUPERFAST

отплават от Игуменица в 00:30ч всяка вечер. Пристигат в Бари в 09:30ч италианско време. На връщане от Бари към Игуменица тръгват в 19:30ч италианско време с изключение на неделите, когато са обедни в 13:00ч. Компанията предлага отстъпки за ранни резервации на фериботни билети от Януари до края на месец Февруари за пътувания през цялата година. Предлагат настаняване в каюти с две, три или четири легла. Външни каюти с прозорец, баня и тоалетна и вътрешни без прозорец с баня и тоалетна. Друг тип настаняване е в общия салон на седалки тип самолетни. Най-нисък клас настаняване е без запазено място /ДЕК/. При стандартна резервация автомобили (джипове) трябва да бъдат до 6м дължина и до 2.00м височина, кемпери и ванове до 9м дължина. Предлагат услуга „Къмпинг на борда“ от 01 Април до 31 Октомври. За групови цени направете запитване. Групата трябва да бъде поне 20 пасажера. Намаления ползват деца до 12 години.

Корабите на ANEK SUPERFAST

отплават от Игуменица вечер и пристигат в Анкона на следващия ден след обяд. На връщане от Анкона тръгват след обяд и пристигат в Игуменица на следващия ден сутринта. Преход около 16 часа. Компанията предлага отстъпки за ранни резервации на фериботни билети от Януари до края на месец Февруари за пътувания през цялата година. Предлагат настаняване в каюти с две, три или четири легла. Външни каюти с прозорец, баня и тоалетна и вътрешни без прозорец с баня и тоалетна. Друг тип настаняване е в общия салон на седалки тип самолетни. Най-нисък клас настаняване е без запазено място /ДЕК/. При стандартна резервация автомобили (джипове) трябва да бъдат до 6м дължина и до 2.00м височина, кемпери и ванове до 9м дължина. Предлагат услуга „Къмпинг на борда“ от 01 Април до 31 Октомври.

Корабите на MINOAN LINES

отплават от Игуменица вечер и пристигат в Анкона на следващия ден след обяд. На връщане от Анкона тръгват след обяд и пристигат в Игуменица на следващия ден сутринта. Преход около 16 часа. Компанията предлага отстъпки за ранни резервации на фериботни билети от Януари до края на месец Февруари за пътувания през цялата година. Предлагат настаняване в каюти с две, три или четири легла. Външни каюти с прозорец, баня и тоалетна и вътрешни без прозорец с баня и тоалетна. Друг тип настаняване е в общия салон на седалки тип самолетни. Разполагат и със седалки бизнес клас. Най-нисък клас настаняване е без запазено място /ДЕК/. При стандартна резервация автомобили (джипове) трябва да бъдат до 6м дължина и до 2.00м височина, кемпери и ванове до 9м дължина. Вместо услуга „Къмпинг на борда“ предлагат каюта на цената на ДЕК. Услугата се нарича „FORMULA CAMPING ALL INCLUSIVE“ Спите в каюта вместо в кемпера.