По дестинация Игуменица-Бари-Игуменица фериботна компания VENTOURIS FERRIES предлага намаление до -50% за ранни резервации. Промоцията се прилага за билети издадени до 28.12.2022 за летния сезон и са без право на анулация. За повече информация и резервации се свържете с нас или на онлайн резервационната ни система.

Компания VENTOURIS FERRIES 

пътува по дестинация Игуменица-Бари в периода от 01 Юли до 10 Септември с два кораба. Отстъпките за ранни резервации са до края на месец Май. Предлагат настаняване в каюти с две, три или четири легла. Външни каюти с прозорец, баня и тоалетна и вътрешни без прозорец с баня и тоалетна. Друг тип настаняване е в общия салон на седалки тип самолетни. Най-нисък клас настаняване е без запазено място /ДЕК/. При стандартна резервация автомобили (джипове) трябва да бъдат до 5.00м дължина и до 2.00м височина, кемпери и ванове до 5м, от 5 до 7м и над 7.00м дължина. Не предлагат услуга „Къмпинг на борда“. За групови цени направете запитване. Групата трябва да бъде поне 20 пасажера. Намаления ползват деца до 12 години.

Корабите на VENTOURIS FERRIES отплават от Дуръс  в 23:00ч всяка вечер. Пристигат в Бари в 08:30ч италианско време. На връщане от Бари към Дуръс разписанието е същото. Компанията предлага отстъпки за ранни резервации от Януари до края на месец Февруари за пътувания през цялата година. Предлагат настаняване в каюти с две, три или четири легла. Външни каюти с прозорец, баня и тоалетна и вътрешни без прозорец с баня и тоалетна. Друг тип настаняване е в общия салон на седалки тип самолетни. Най-нисък клас настаняване е без запазено място /ДЕК/. При стандартна резервация автомобили (джипове) трябва да бъдат до 5м дължина и до 2.00м