SUPERFAST FERRIES предлага -20% намаление на цените за фериботни билети издадени до 31.03.2021г. Намалението е валидно по дестинации Игуменица-Бари-Игуменица и Игуменица-Анкона-Игуменица. Можете да се възползвате от намалението за пътувания до края на 2021г. Компанията предлага и безплатна анулация на издадените билети поради извънредната епидемиологична обстановка свързана с Covid-19.

За информация и резервации се свържете с нас или резервирайте в онлайн резервационната ни система, с кредитна или дебитна карта.

Корабите на ANEK SUPERFAST Игуменица-Бари

отплават от Игуменица  в 00:30ч всяка вечер. Пристигат в Бари в 09:30ч италианско време. На връщане от Бари към Игуменица тръгват в 19:30ч италианско време с изключение на неделите, когато са обедни в 13:00ч. Компанията предлага отстъпки за ранни резервации от Януари до края на месец Февруари за пътувания през цялата година. Предлагат настаняване в каюти с две, три или четири легла. Външни каюти с прозорец, баня и тоалетна и вътрешни без прозорец с баня и тоалетна. Друг тип настаняване е в общия салон на седалки тип самолетни. Най-нисък клас настаняване е без запазено място /ДЕК/. При стандартна резервация автомобили (джипове) трябва да бъдат до 6м дължина и до 2.00м височина, кемпери и ванове до 9м дължина. Предлагат услуга „Къмпинг на борда“ от 01 Април до 31 Октомври. За групови цени направете запитване. Групата трябва да бъде поне 20 пасажера. Намаления ползват деца до 12 години.

Корабите на ANEK SUPERFAST

отплават от Игуменица вечер и пристигат в Анкона на следващия ден след обяд. На връщане от Анкона тръгват след обяд и пристигат в Игуменица на следващия ден сутринта. Преход около 16 часа. Компанията предлага отстъпки за ранни резервации от Януари до края на месец Февруари за пътувания през цялата година. Предлагат настаняване в каюти с две, три или четири легла. Външни каюти с прозорец, баня и тоалетна и вътрешни без прозорец с баня и тоалетна. Друг тип настаняване е в общия салон на седалки тип самолетни. Най-нисък клас настаняване е без запазено място /ДЕК/. При стандартна резервация автомобили (джипове) трябва да бъдат до 6м дължина и до 2.00м височина, кемпери и ванове до 9м дължина. Предлагат услуга „Къмпинг на борда“ от 01 Април до 31 Октомври.