ФЕРИС ТРАВЕЛ е лицензирана туристическа агенция насочена основно към резервации и издаване на фериботни и самолетни билети. ЛИЦЕНЗ РК-01-7265.

Представител на официалната онлайн резервационна система и всички фериботни компании опериращи в Средиземно море. В нашата онлайн система можете да проверите разписания, компании, пристанища и цени. Направете сами фериботните си билети бързо и лесно! Резервационната ни система ще приеме плащане с кредитна или дебитна картаЕвтини самолетни билети на всички големи доставчици в реално време. Онлайн търсачката ни намира най-евтини самолетни билети. Можете да закупите евтини самолетни билети на най-ниска цена онлайн бързо и лесно само с няколко клика.

License

С богатия си опит и компетентност ще се радваме да бъдем полезни относно вашите делови пътувания или почивки.  Наш експерт ще бъде на ваше разположение от резервацията до пристигането ви до желаната от вас дестинация. За ваше удобство можем да извършим още-хотелски резервации, самолетни билетикруизипочивкиекскурзии трансферирент-а-кар.

Защо да изберете туристическа агенция ФЕРИС ТРАВЕЛ?

Туристическа агенция ФЕРИС ТРАВЕЛ разполага с най-широка база от фериботни маршрути, дава ви гъвкавост за избор, както и достъп до най-добрите оферти. Предоставяме ви онлайн система за резервация и заплащане на фериботен билет по маршрути в Средиземно и Адриатическо море.

Ако не сте сигурни, че можете да резервирате сами обадете ни се или пишете на office@ferriestravel.bg!

Туристическа агенция ФЕРИС ТРАВЕЛ информира своевременно своите клиенти за промени относно пътуването им /стачка, промени в разписания, анулиране на ферибот заради лошо време или други форсмажорни обстоятелства/.

Туристическа агенция ФЕРИС ТРАВЕЛ е българска агенция регистрирана в Търговския регистър и Агенцията по туризъм с  лиценз РК-01-7265 и постоянен адрес в Република България.

Туристическа агенция ФЕРИС ТРАВЕЛ осигурява безпристрастно сравнение на фериботните услуги, позволява Ви да научите за многобройните тарифи и разписания на алтернативните компании преди да резервирате. Ние ще осигурим най-добрите условия за Вашето пътуване по избрания от Вас маршрут.