0

Обществен транспорт в Азия-Фериботи,Самолети,Влакове и Автобуси! Хотели,апартаменти и вили на ниски цени!

Искаме да помогнем както на пътуващите в свободното време, така и на пътуващите в бизнеса, за да открият леснодостъпните електронни билети. За автобуси, фериботи, влакове и самолети с общоевропейски и глобален обхват.

Тайланд, Камбоджа, Виетнам, Лаос, Мианмар, Малайзия, Сингапур, Филипините, Индия, Китай, Япония, Индонезия, Шри Ланка, Хонг Конг, Нова Зеландия, и Австралия.

Банкок луксозен маршрут за пътуване

Tokyo 300*250С население над 8 милиона души и годишно увеличение на туристите, които посещават горещите точки на столицата. За пътешественици с щедри бюджети, които искат да заглушат хаоса в Банкок, резервирането на частна обиколка на каналите в града, вместо да се качва на оживените експресни лодки Chao Phraya Express, може да бъде чудесно отпускащо отдръпване от стандартния хаос. Тези частни екскурзии могат да бъдат персонализирани според личните нужди. Могат да включват посещения на храмове в Уат Арун, Гранд Палас и Уат Фра, между другото. Това също е безпрепятствен начин за разглеждане на известните плаващи пазари.

Следвайки приключението, защо не се отдадете на луксозна сесия за гмуркане в някоя от красивите спа центрове на столицата. Изберете опция за традиционен тайландски масаж или едно от многото други декадентни процедури за красота. Насладете се на вкусен чай след приключване на лечението.

Твоята вечер ще бъде добре изразходвана в някой от прекрасните барове и ресторанти на Банкок. Можете да пийнете коктейл и да наблюдавате панорамната магия на града от горе.

Чанг Май – луксозен маршрут за пътуване

Tokyo 300*250Популярни заради мъгливите му планини и буйни джунгли, всяко посещение в Чанг Май ще бъде непълно. Тайландският център за грижа на слонове в Mae Sa Valley предлага на гостите възможността да се грижат, да хранят и да научат за слоновете на Тайланд. По начин, който е любезен и внимателен към тези изключителни същества.

Гостите, които търсят спорт или развлечения, ще намерят в хотела фитнес зала. За незабравимия престой на гостите си хотелът предлага експертно обслужване в комбинация с авангардни удобства. Частните външни душове и частните вили само добавят към магията.

За всички луксозни пътници в Чанг Май на техният меден месец, е възможно да имат своя собствена традиционна сватбена церемония на Lanna. Това включва персонализирана церемония, благословия от монах, засаждане на любовно дърво. За да отпразнуват любовта си тук в почвата на Чанг Май и след това да се насладят на вкусен обяд от местни ястия.

Пукет луксозен маршрут за пътуване с фериботи

T&A 300*250Пътуването до Пукет не приключва без ден на разходка из морето, където се разкриват спиращите дъха острови. Известните плажове и наблюдението на чудесата под вълните. За луксозния пътешественик това е лесно да се постигне чрез наемане на частна яхта за деня и плаване до световноизвестния остров Джеймс Бонд. Възхищавайки се на удивителните гледки от една девствена и красива лодка, без всички тромави тълпи (за които Тайланд, за съжаление, стават известни).

Симлианските острови и островите Фи Фи може да се проучат и с моторна лодка. Друг забавен начин да изпратите следобеда в Пукет за онези с тежките портфейли е частна обиколка на остров Пукет. В океана и дегустация на ром. Има частни обиколки, които отвеждат гостите до по-уединени и по-добре запазени тайни в града. Гледки към залез слънце, местни насаждения от кашу с череши и до дестилерията Chalong Rum.

728*90 need a family vacation?