Фериботни билети Чивитавекия-Барселона

Фериботите по тази дестинация тръгват в 23:00ч. от Чивитавекия, спират в Порто Торес /Сардиния/ и продължава за Барселона. Пристига в Барселона в 19:00ч. на следващия ден. Преход от 20 часа. По дестинацията оперира компания Grimaldi Lines. Цените варират в зависимост от деня и сезона на пътуване. Компанията предлага постоянни намаления и промоции. Настаняване в каюти с едно, две, три или четири легла. Каютите са външни-с прозорец, баня и тоалетна и вътрешни-без прозорец с баня и тоалетна. Препоръчваме резервация с каюта поради дългия преход. Маршрутът е удобен за пътуване с връзка от Игуменица до Бриндизи, Бари или Анкона и след сухопътен преход от Чивитавекия до Барселона.

Фериботни билети Генуа-Барселона

Дестинация Генуа-Барселона-Танжер. Фериботите по тази дестинация пътуват през четири-пет дена. Часовете на тръгване са различни. По тази дестинация оперира компания Grandi Navi Veloci. Потърсете наш консултант за разписание и цени. Настаняване в каюти с едно, две, три или четири легла. Каютите са външни-с прозорец, баня и тоалетна и вътрешни-без прозорец с баня и тоалетна. Препоръчваме резервация с каюта поради дългия преход.

Фериботни билети Савона-Барселона

Фериботите по тази дестинация тръгват в 00:30ч. от Савона само в събота. Пристигат в Барселона в 17:30ч. същия ден. Преход от 17 часа. По дестинацията оперира компания Grimaldi Lines. Компанията предлага постоянни намаления и промоции. Настаняване в каюти с едно, две, три или четири легла. Каютите са външни-с прозорец, баня и тоалетна и вътрешни-без прозорец с баня и тоалетна. Препоръчваме резервация с каюта поради дългия преход.

Преди да се качат на ферибот или високоскоростен кораб в пристанищата, на пътниците ще бъдат предоставени здравни въпросници , които ще попълнят, и след това ще бъдат оценени от членовете на екипажа. Пътниците, за които е установено, че са били изложени на вируса през последните 14 дни, преди деня на пътуването, ще им бъде отказано да се качат на борда.

Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *