Фериботни билети Чивитавекия-Барселона

Фериботите по тази дестинация тръгват в 23:00ч. от Чивитавекия, спират в Порто Торес /Сардиния/ и продължава за Барселона. Пристига в Барселона в 19:00ч. на следващия ден. Преход от 20 часа. По дестинацията оперира компания Grimaldi Lines. Цените варират в зависимост от деня и сезона на пътуване. Компанията предлага постоянни намаления и промоции. Настаняване в каюти с едно, две, три или четири легла. Каютите са външни-с прозорец, баня и тоалетна и вътрешни-без прозорец с баня и тоалетна. Препоръчваме резервация с каюта поради дългия преход. Маршрутът е удобен за пътуване с връзка от Игуменица до Бриндизи, Бари или Анкона и след сухопътен преход от Чивитавекия до Барселона.

Фериботни билети Генуа-Барселона

Дестинация Генуа-Барселона-Танжер. Фериботите по тази дестинация пътуват през четири-пет дена. Часовете на тръгване са различни. По тази дестинация оперира компания Grandi Navi Veloci. Потърсете наш консултант за разписание и цени. Настаняване в каюти с едно, две, три или четири легла. Каютите са външни-с прозорец, баня и тоалетна и вътрешни-без прозорец с баня и тоалетна. Препоръчваме резервация с каюта поради дългия преход.

Фериботни билети Савона-Барселона

Фериботите по тази дестинация тръгват в 00:30ч. от Савона само в събота. Пристигат в Барселона в 17:30ч. същия ден. Преход от 17 часа. По дестинацията оперира компания Grimaldi Lines. Компанията предлага постоянни намаления и промоции. Настаняване в каюти с едно, две, три или четири легла. Каютите са външни-с прозорец, баня и тоалетна и вътрешни-без прозорец с баня и тоалетна. Препоръчваме резервация с каюта поради дългия преход.

Преди да се качат на ферибот или високоскоростен кораб в пристанищата, на пътниците ще бъдат предоставени здравни въпросници , които ще попълнят, и след това ще бъдат оценени от членовете на екипажа. Пътниците, за които е установено, че са били изложени на вируса през последните 14 дни, преди деня на пътуването, ще им бъде отказано да се качат на борда.