ИГУМЕНИЦА-БРИНДИЗИ

По тази дестинация целогодишно пътува компания GRIMALDI LINES, а през летните месеци и компания EUROPEAN SEAWAYS.

Корабите на GRIMALDI LINES 

отплават от Игуменица или в 23:59ч или в 01:00ч. Пристигат в Бриндизи в 08:30ч италианско време. Компанията пътува с два кораба по дестинацията целогодишно и предлага отстъпки за ранни резервации до края на месец Февруари. Възможно е промоцията да се удължи и до средата на месец Март.

Грималди предлагат настаняване в каюти с две, три или четири легла. Външни каюти с прозорец, баня и тоалетна и вътрешни без прозорец с баня и тоалетна. Друг тип настаняване е в общия салон на седалки тип самолетни. Най-нисък клас настаняване е без запазено място /ДЕК/. От месец Май 2018 Грималди подмениха корабите си с по-нови и предлагат по-добри условия за пътуване по тази дестинация.
При стандартна резервация автомобили(джипове) трябва да бъдат до 6м дължина и до 2.10м височина, кемпери и ванове до 9м дължина. Не се предлага услуга „Къмпинг на борда“.

За пътуващи с домашни любимци кучета и котки компанията предлага специално помещение с клетки достъпно по всяко време за стопаните. Грижата за животните се полага от техните собственици относно храна, вода и разходка по палубата. Забранен е достъпа на пътници с домашни любимци до общите помещения, като ресторанти, кафенета, сладкарница и каюти.

Компания EUROPEAN SEAWAYS 

пътува от Юли до Септември по дестинация Игуменица-Корфу-Бриндизи и обратно. Компанията предлага отстъпки за ранни резервации до 30% още от месец Март. Пътува с един кораб и не всеки ден. От Игуменица са вечерни, а на връщане от Бриндизи са или вечерни или обедни. Цените са конкурентни на тези на GRIMALDI LINES. Нямат специални изисквания за домашни любимци.

При стандартна резервация автомобилите(джипове) трябва да бъдат до 5м дължина и до 2.00м височина. Кемперите са разделени в три категории – дължина между 5 и 6м, между 6 и 8м, и над 8м. Не се предлага услуга „Къмпинг на борда“. Предлага се настаняване в каюти с две, три или четири легла. Външни каюти с прозорец, баня и тоалетна и вътрешни без прозорец с баня и тоалетна. Друг тип настаняване е в общия салон на седалки тип самолетни. Най-нисък клас настаняване е без запазено място /ДЕК/.