Резервация през онлайн системата ни с кредитна или дебитна карта!

За фериботна резервация в страница НАЧАЛО кликнете на бутон BOOK FERRY TICKET ONLINE. Започнете с въвеждане на маршрут и дата на отпътуване. Въведете пристанище на отплаване и пристанище, на пристигане. Ако имате и връщане кликнете на бутон +ДОБАВИ ПЪТУВАНЕ. Въведете новият маршрут за връщане, след това брой пътници и брой превозни средства.

В системата можете да въведете до четири маршрута и да направите мулти билет по четири дестинации, ако по всички дестинации оперира една и съща фериботна компания.

Обръщаме специално внимание на пътуващите до Бари и Бриндизи от Игуменица, че фериботите по тези дестинации отплават малко преди или след полунощ. За Бари-обикновено в 00,30 часа, а за Бриндизи в 23,59 или в 01,00 часа.

Продължете към Стъпка 2.

Въведете пол Мъж/Жена. Изберете възрастовата група на пътуващия. Бебета до 1,99 години за Бриндизи и до 3,99 за Бари се настаняват само на Deck или Economy class, и пътуват безплатно. За маршрут Бриндизи ползват отстъпка Деца от 2 до 12 години, а до Бари от 4 до 12 години. Младежи (тинейджъри)от 12 до 25 години. За маршрут Анкона Деца са от 4 до 16 години,младежи от 16 до 25 години. За Гръцки острови безплатно бебета до 4 години на Deck или Economy. С отстъпка са деца от 4 до 10 години.

Изберете Клас настаняване и Тип на превозното средство. Въведете регистрационен номер на автомобила/буквите на номера,на регистър латиница/.

Класове настаняване при фериботна резервация:

А1 – Единична външна каюта с прозорец,баня и WC
А2 или АА2 – Двойна външна каюта с прозорец,баня и WC
А3 или АА3 – Тройна външна каюта с прозорец,баня и WC
А4 или АА4 – Четворна външна каюта с прозорец,баня и WC
АВ1 – Единична вътрешна каюта без прозорец с баня и WC
АВ2 – Двойна вътрешна каюта без прозорец с баня и WC
АВ3 – Тройна вътрешна каюта без прозорец с баня и WC
АВ4 – Четворна вътрешна каюта без прозорец с баня и WC
AIR SEAT/PULLMAN SEAT/AIRPLANE SEAT – Самолетен тип седалка
DECK – Без запазено място/най-ниска цена
/

За автомобил/джип до 6 метра дължина и до 2 метра височина:

VEHICLES UP TO 6m IN LENGTH & UP TO 2m HEIGHT    От Игуменица за Бари/Анкона/Венеция
CARS UP TO 6m (MAXIMUM 2.10m HEIGHT)                     От Игуменица за Бриндизи

От падащо меню ОФЕРТИ НАМАЛЕНИЯ може да изберете и да се възползвате от намаления за ранна фериботна резервация или промоции, които са активни към момента.

За компания Grimaldi Lines можете да изберете от падащото меню ОФЕРТИ НАМАЛЕНИЯ два вида цени- Economy по-ниски цени и билетите издадени по тази тарифа са без право на анулация! Flexible по-високи цени с право на анулация според условията на фериботната компания!

Продължете към Стъпка 3. Тук ще видите крайната цена, след което продължете към Стъпка 4.

Въведете последователно фамилия и име на всички пътници, на латиница по лична карта/паспорт. Въведете националност, номер на лична карта/паспорт и изберете дата на раждане. Продължете към Стъпка 5.

Въведете данни за контакт и маркирайте Да, прочетох и приемам. Продължете с плащане. За Гръцки острови резервационната система начислява 15,00 € еднократна такса върху резервацията и ги включва в крайната цена. Системата приема плащане с кредитна или дебитна карта!

Вашата фериботна резервация е готова!

Ще получите електронен билет на Е-мейла посочен от вас в данните за контакт! Ако не откривате билета в пощата си проверете в папка СПАМ или се обадете за да ви го препратим!

Електронния билет се заверява на пристанищния офис, на фериботната компания, с която ще пътувате. Там получавате бордните си карти и се качвате на ферибота. За дестинация Гърция-Италия-Гърция билетите се заверяват 2 часа преди отплаване! За дестинация Албания-Италия-Албания заверката на билети е 3 часа преди отплаване! За Гръцки острови заверка 1 час преди отплаване!