За билети издадени до 01.02.2021 с право на безплатна анулация до четири дни преди пътуването. До -30% от редовната цена на компанията. Намалението е валидно по дестинация Дуръс-Бари-Дуръс и всички други дестинации на GNV. За повече информация или резервация се свържете с наш сътрудник.

Фериботи Дуръс-Бари. Корабите на Grandi Navi Veloci тръгват от Дуръс  в 23:00ч всяка вечер. Пристигат в Бари в 08:30ч италианско време. На връщане от Бари към Дуръс разписанието е същото.
Компанията предлага отстъпки за ранни резервации от Януари до края на месец Февруари за пътувания през цялата година. Предлагат настаняване в каюти с две, три или четири легла. Външни каюти с прозорец, баня и тоалетна и вътрешни без прозорец с баня и тоалетна. Друг тип настаняване е в общия салон на седалки тип самолетни. Най-нисък клас настаняване е без запазено място /ДЕК/. При стандартна резервация автомобили (джипове) трябва да бъдат до 5м дължина и до 2.00м

Дестинация Генуа-Барселона-Танжер. Фериботите по тази дестинация пътуват през четири-пет дена. Часовете на тръгване са различни. По тази дестинация оперира компания Grandi Navi Veloci. Потърсете наш консултант за разписание и цени. Настаняване в каюти с едно, две, три или четири легла. Каютите са външни-с прозорец, баня и тоалетна и вътрешни-без прозорец с баня и тоалетна. Препоръчваме резервация с каюта поради дългия преход.